spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Bebeluș născut în ambulanța SMURD SIBIU. Felicitări echipajului!

Știri din Județ

Publicitate

O tânără în vârstă de 26 de ani, din localitatea Rusciori – județul Sibiu, a născut chiar în ambulanța SMURD ce o transporta de urgență la spital.


Atunci când s-a dat alarma la 112, un echipaj SMURD din Ocna Sibiului a plecat de urgență spre femeia însărcinată. Echipajul era format din trei membrii. După ce au consultat pacienta, aceștia au luat decizia de a o transporta la spital. Contracțiile pacientei s-au intensificat iar în timpul transportului, micuța Cătălina a venit pe lume, sub stricta supraveghere a paramedicilor SMURD.

Când am oprit ambulanța pentru că ne-am dat seama că va naște, timpul s-a oprit în loc. A fost pentru prima dată când am asistat o naștere în ambulanță. Cursurile despre naștere sunt frumoase cărți, dar în practică depășesc orice descriere! ” mărturisește emoționat Plt. Sibișan Claudiu

„Plt. Sibișan Claudiu, Plt. Hațegan Claudiu, soldat Văcar Victorița și asistenții SAJ Sibiu Sonia Apăvăloaie și Popescu Florea sunt cei care astăzi au adus-o pe lume pe micuța Cătălina.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri