18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident grav la intersecția străzilor Maramureșului cu Cristian din municipiul Sibiu

Știri din Județ

Un accident grav de circulație s-a produs în această seară la intersecția străzilor Cristian cu Maramureșului din municipiul Sibiu.


O mașină și un microbuz de transport persoane au intrat într-o coliziune violentă. În urma impactului, microbuzul a ajuns pe trotuar. Acesta transporta angajații unei fabrici din Sibiu. Conform ISU SIBIU, în evenimentul rutier sunt implicate 5 persoane, fiind conștiente.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că , în timp ce conducea un autoturism dinspre Șoseaua Alba Iulia spre Calea Poplăcii, în apropiere de intersecția cu strada Cristian, un sibian în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cisnădie.

Starea victimelor: două victime în vârstă de 24 și 50 de ani au suferit traumatisme craniene și de membre inferioare și au fost transportate la spital de către echipajele SAJ. Alte două victime, un bărbat de aproximativ 36 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral iar un alt bărbat, de aproximativ 50 ani a suferit un traumatism membrul inferior.

Traficul în zonă este îngreunat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri