7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO EXCLUSIV: Ce spune tânăra „răpită” din Arpașu de Jos, județul Sibiu

Știri din Județ

ACTUALIZARE: În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Avrig a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Știre inițială:

„Am plecat cu Nicu Claudiu din dragoste” așa își începe tânăra de 20 de ani micul manifest postat pe rețelele de socializare. Aceasta a fost dată dispărută de către familie, în cursul zilei de ieri.


Conform familie și Poliției, la data de 16 februarie, în jurul orei 04:25, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că,la aceeași dată, în jurul orei 02:00, fiica sa, ZOLTAN GABI MARIA, în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla în fața curții imobilului în care domiciliază, în localitatea Arpașu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinței ei și urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută.

Într-o filmare de câteva secunde, tânăra aduce lămuriri cu privire la dispariția ei. A plecat din dragoste și roagă familia să-i respecte alegerea.

Urmează ca Poliția să desfășoare în continuare verificări pentru a conchide dacă filmarea a fost făcută sub constrângere sau de bună voie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri