spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Aplicația care îți arată automat dacă ai ITP, RCA și rovinietă, direct din bazele de date

Știri din Județ

Publicitate

Lume, lume! De câteva săptămâni testez cu succes una dintre cele mai simple și utile aplicații destinate șoferilor din toată România. Aceasta îți arată dacă mai ai ITP, RCA și rovinietă, direct din bazele de date naționale.


Oamenii faini de la https://evita-amenzi.ro au dezvoltat o aplicație și un site web, interconectate cu bazele de date naționale, astfel, după ce îți creezi unui cont de utilizator și introduci numărului de înmatriculare, afli cu exactitate atunci când trebuie să scoți bani din buzunar, ÎNSĂ NU PENTRU AMENZI. Chiar aseară, un sibian revoltat a postat pe un grup de info trafic, un mesaj de nemulțumire cu privire la reținerea plăcuțelor de înmatriculare pentru lipsa RCA-ului. Toată supărarea s-a canalizat asupra Poliției și a brokerului de asigurări, cum că nu ar fi notificat proprietarul de 3 săptămâni. Oricum ar fi, starea și valabilitatea actelor aparțin exclusiv proprietarului.

Să revenim la chestii faine! Astfel, aplicația https://evita-amenzi.ro îți oferă înscrierea primei mașini în mod gratuit, cu o limită de 6 sms-uri per an. Dacă ai mai multe autoturisme, eu zic că 15 lei anual, per număr, cu sms-uri de alertă nelimitate, NU ESTE DELOC MULT!

Exact ca în tabelul de mai jos, există 3 culori: VERDE / totul ok, GALBEN / urmează să expire, ROȘU / expirat.

Mai există aplicații de genul acesta, însă diferența majoră o face preluarea valabilității în mod automat. La celelalte, trebuie să dai fuguța la mașină și să te uiți la data expirării, să o introduci. Deci practic, tu pui manual trei temporalizatoare.

Dacă te-am convins că merită să fii precaut și să eviți o amendă sau reținerea certificatului de înmatriculare și a numerelor, descarcă gratuit aplicația!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri