4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Încălzirea clasică pe lemne – reinventată sub forma unor produse termice inovative (P)

Știri din Județ

Chiar daca incalzirea pe lemne este o metoda traditionala de asigurare a confortului termic in locuinte, utilizata inca din cele mai vechi timpuri, astazi functionaza intr-un mod mult mai eficient si fiabil. Sobele si seminee pe lemne, utilizate de catre bunicii nostri, nu mai sunt aceleasi cu cele pe care le gasim astazi pe piata. Catalogul PE FOC vine cu doua variante de sisteme termice inovative, ideale pentru asigurarea caldurii in case si cabane, dar si o alternativa la aceste dispozitive care poate fi montata chiar la apartament!

Consulta oferta de echipamente de incalzire din catalogul PE FOC si descopera o gama de sisteme eficiente, economice, si cu un randament termic inalt:

SOBE PE LEMNE PROFESIONALE

soba lemne este solutia termica perfecta pentru incalzirea unei locuinte cu suprafata mare, dand nastere si unei ambiante si unui design de invidiat la interior. Gama generoasa de sobe pe lemne din catalogul PE FOC contine variante din fonta sau samota, cu design rustic sau inovativ, mini sau suspendate si care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in domeniu.

Fie ca vrei sa o montezi la casa, cabana sau casa de vacanta, soba pe lemne va deveni focusul vizual al incaperii, venind cu promisiunea unui confort termic la superlativ.

Soba pe lemne din fonta cu design modern, pozitionata in livingul unei case.

TERMOSEMINEE PROFESIONALE

Un termosemineu este elementul-cheie in executarea unui semineu care sa poata fi utilizat si ca centrala termica. Termosemineele pe lemne sunt eficiente in incalzirea apei menajere prin calorifere sau chiar pardoseala, fiind prevazute cu o tehnologie de fabricare de ultima ora. Nici estetica nu lasa de dorit, aceste sisteme venind cu un aspect modern si minimalist, si cu o serpentina de siguranta care asigura o utilizare cu 0 riscuri.

Termosemineu tip centrala pe lemne, cu deschidere mare asupra focului, amplasat in holul unei locuinte.

Alternativa de care iti spuneam la inceputul articolului reprezinta un dispozitiv termic care imita in mod aproape identic clasicul semineu pe lemne, dar care poate fi amplasat la apartament. Daca detii un living de dimensiuni mai reduse, la bloc, poti miza intotdeauna pe semineul electric incorporabil pentru a te bucura de ambientul mult visat. Acesta va contura atmosfera interioara in mod elegant datorita tehnologiei avansate LED, dar si designul incaperii multumita personalizarii cu rama decorativa.  Semineele electrice vin cu o utilizare foarte confortabila multumita dotarilor pe care le includ: telecomanda, timer, afisaj reglabil si termostat.

Semineu electric tip portal, cu rama alba decorativa, montat in camera de zi la un apartament.

Asadar, daca te-ai hotarat sa inlocuiesti centrala pe gaz cu o alta sursa de incalzire mai eficienta si mai inovativa, catalogul PE FOC prezinta variante sobe pe lemne, termoseminee si seminee electrice moderne. Alege solutia ideala pentru apartamentul sau pentru casa ta si bucura-te de consultanta de specialitate gratuita si transport garantat la usa ta.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș