spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Rețineri și permise suspendate pentru alcool. Probleme în traficul din Slimnic, Rusciori și Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Slimnic este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducere fără permis. În fapt, la data de 05 martie, în jurul 21:30, în timp ce se afla pe strada După Cetate din localitatea de domiciliu, tânărul ar fi sustras un moped parcat în fața unui imobil și l-ar fi condus pe mai multe străzi din aceeași localitate, după care l-ar fi abandonat. Polițiștii au luat măsura reținerii persoanei pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 15 martie, în jurul orei 11:45, pe raza comunei Șura Mică, sat Rusciori, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 36 de ani. Din verificările efectuate a rezultat că autoturismul în cauză este neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 21:45, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr.1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 37 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri