20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Accident grav la ieșire din Târnava spre Copșa Mică

Știri din Județ

Un accident grav de circulație s-a produs astăzi, pe DN 14, la km. 48+100m, la ieșire din localitatea Târnava spre Copșa Mică.


Conform primelor date, acolo s-a produs o coliziune între trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului, un tânăr în vârstă de 23 de ani a suferit un traumatism lombar și escoriații la nivelul membrilor superioare.

Dinamica accidentului este următoarea: în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune succesiv cu două autoturisme conduse din sens opus, primul de către un sibian în vârstă de 54 de ani, al doilea de către o sibiancă în vârstă de 23 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de către sibianul în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat în afara drumului.

Traficul se desfășoară alternativ.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la un accident rutier la ieșire din localitatea Târnava. În accident au fost implicate 3 autovehicule și 5 persoane. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 23 de ani care va fi transportat la CPU Mediaș cu traumatism lombar și escoriații la nivelul membrilor superioare.” Sg. maj. Andreea Ștefan – ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri