spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Șofer din Veștem prins în trafic fără permis și beat. Alt șofer, la fel de băut

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 21 martie, în jurul orei 18:45, pe DJ 106D, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Rășinari spre Poplaca de către un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Poplaca. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Băut și fără permis, pe drumul național

La data de 21 martie, în jurul orei 23:30, pe DN 1, la km. 301, în zona localității Veștem, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Veștem spre Sibiu de către un localnic în vârstă de 53 de ani. Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea bărbatului cu aparatul etilometru a indicat un rezultat de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri