12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Gala Sportului Sibian 2023: Consiliul Județean Sibiu a premiat excelența în sport oferind trofee, flori, diplome și premii în bani

Știri din Județ

• Daniel Natea, maestru emerit al sportului, a primit titlul de „Cetățean de onoare al județului Sibiu

Cea de-a patra ediție a Galei Sportului Sibian a reunit în Sala Transilvania sportivii sibieni care au obținut rezultate deosebite la campionatele desfășurate de-a lungul anului 2022.

Lista premiantilor: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2023/03/Lista_Premiantilor_Gala_Sportului_Sibian_2023.pdf

La festivitatea de premiere organizată de Consiliul Județean Sibiu pe data de 23 martie ac, au participat sportivi, antrenori, foști sportivi de performanță, dar și susținători ai acestora, fie ei membri ai familiei, prieteni sau iubitori ai sportului.

De asemenea, alături le-au fost Christine Thellmann, deputat de Sibiu, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile și jurnaliști.

În cadrul festivității au fost acordate câte 10 trofee (3 premii și 7 mențiuni) pentru categoriile:

✓ Sporturi olimpice

✓ Sporturi neolimpice

✓ Antrenori sporturi olimpice

✓ Antrenori sporturi neolimpice

De asemenea, au mai fost oferite:

✓ 10 diplome pentru categoria „Tinere speranțe”

✓ 6 titluri de „Ambasador al Sportului”

✓ 5 diplome de „Merit pentru întreaga activitate”

✓ 5 diplome de „Susținător al Sportului” pentru primăriile din județul Sibiu cu contribuție semnificativă în promovarea sportului

✓ 6 „Premii Speciale”.

Lista detaliată, cu numele și domeniul sportiv al fiecărui premiant al Galei Sportului Sibian 2023, este disponibilă pe pagina de internet a Consiliului Județean Sibiu: www.cjsibiu.ro, secțiunea Acțiunile noastre/Sportive.

„Este o datorie de onoare pe care noi, cei din Consiliul Județean Sibiu, o avem în fața celor care ne-au oferit clipe de bucurie prin rezultatele obținute și de care ne achităm, aici și acum, prin organizarea celei de-a 4-a ediții a Galei Sportului. Încurajez pe toată lumea să facă sport”, a declarat în debutul festivității de premiere Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Rând pe rând, premianții au primit în aplauzele generoase ale publicului, diplome, trofee și premii în bani al căror cuantum a fost cuprins între 1.000 și 6.000 lei.

Acestea au fost înmânate de președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, de vicepreședinții Marcel Luca și Vlad Vasiu, cât și de administratorul public al județului, Adrian Bibu.

Pe scenă au urcat consilierii județeni Gheorghe Vingărzan Sterp, Chrisitine Manta-Klemens și Ruxandra Deaconu-Cibu, cât și cunoscutul alpinist sibian Teodor Tulpan, care au oferit premianților buchete de flori purtând însemnele galei.

Mesaje video de susținere și felicitare pentru tinerii campioni și antrenorii lor au fost transmise, prin intermediul ecranului amplasat în spatele scenei, de Carmen Tocală, președinta Federației Române de Baschet, Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness și de Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwon-doo IFT.

Un moment special a fost dedicat sportivului sibian Daniel Natea, căruia i-a fost înmânat titlul de „Cetățean de onoare al județului Sibiu”. Dintre toate trofeele cucerite de Daniel Natea la competițiile de judo și sambo, cele mai importante sunt: de 27 de ori campion național, multiplu campion balcanic, multiplu medaliat la Campionatele Europene și Mondiale, faza optimilor la Jocurile Olimpice de la Rio, trofee Grand Prix și Grand Slam, Cupa Campionilor locul 1 – rezultate ce l-am propulsat între primii 16 sportivi din lume.

În anul 2020 i-a fost acordat ,,Titlul de Maestru Emerit al Sportului” de către Ministerul Sportului.

Gala Sportului Sibian 2023 a fost organizată de către Consiliul Județean Sibiu în baza HCJ 40/02.02.2023, prin care a fost alocată suma de 100.000 lei destinată acordării de premii în bani și 40.000 lei pentru produse și servicii necesare organizării: diplome, trofee, flori, servicii de grafică, sonorizare, lumini, înregistrare și transmisii live, fotografie, coordonare și prezentare eveniment.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri