spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Șoferul „tamponist” de pe strada Dorobanților din Sibiu a rămas fără permis

Știri din Județ

Șoferul care a lovit acum două zile, în jurul orei 23:00, OPT mașini parcate pe strada Dorobanților din Sibiu s-a „predat” Poliției Sibiu. A rămas fără permis de conducere pentru 6 luni.


Pe imaginile video se poate observa cum acesta rulează cu viteză excesivă și acroșează violent o mașină parcată, urcând cu două roți pe aceasta. Apoi pe următoarea mașină. Din cauza impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un gard. Imediat după bubuiturile puternice, oamenii din case au ieșit în stradă ca să afle ce s-a întâmplat. Speriați, aceștia l-au văzut pe șofer când demara în trombă, acroșând alte și alte mașini. Acesta conducea un VW Touareg înmatriculat în municipiul București. Șoferul acestuia a condus zeci de metri pe sens interzis, iar după ispravă, a abandonat autoturismul lângă fosta cantină CFR, într-o parcare retrasă.

Șoferul este un sibian în vârstă de 40 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 2030 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 180 de zile pentru circulație pe sens interzis, neatenție în conducere și neasigurare la efectuarea manevrei de mers înapoi.

„În cursul zilei de 27 aprilie, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-a prezentat conducătorul auto care ar fi provocat evenimentul rutier de pe strada Dorobanților, soldat cu avarierea a 8 autoturisme parcate. Este vorba despre un sibian în vârstă de 40 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 2030 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 180 de zile pentru circulație pe sens interzis, neatenție în conducere și neasigurare la efectuarea manevrei de mers înapoi.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș