21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Modificări orar traseu E4 și staţii noi pe traseele Tursib

Știri din Județ

Pentru că ne dorim ca transportul public din Sibiu să fie ȋn permanenţă adaptat solicitărilor venite din partea utilizatorilor, ȋncepand cu data de 2 octombrie 2023 Tursib face o serie de modificări după cum urmează:


Pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş, ȋnfiinţăm două staţii noi şi revenim la vechiul traseu al autobuzului  prin faţa hotelului “Hohe Rinne” (unde vom reȋnfiinţa vechea staţie de autobuz). Astfel, ȋncepȃnd de luni, cele trei staţii noi vor fi: staţia Cindrel (lȃngă remiza de pompieri Păltiniş), staţia Telescaun (la baza pȃrtiei de schi – lȃngă Telescaun) şi staţia Păltiniş (capătul de traseu de lȃngă hotelul  “Hohe Rinne”).

Publicitate

La solicitarea companiilor angajatoare din zona de vest ȋnfiinţăm o nouă staţie denumită „ODU”, pe strada Bruxelles. Vor trece prin această staţie traseele profesionale 111, 113, 114, 115, la anumite ore.

De asemenea ȋn urma analizelor noastre şi a solicitărilor utilizatorilor, ȋncepȃnd de luni 2 octombrie 2023, va fi modificat şi orarul traseului şcolar E4. Acesta va pleca ȋn fiecare dimineaţă din capătul de linie „Carpenului 1” cu 10 minute mai devreme şi anume la ora 7:04, pentru a ajunge la timp la şcoli.

Modificările mai sus menţionate le puteţi regăsi ȋmcepȃnd de luni pe site-ul Tursib, ȋn programul de transport de pe aplicaţia mobilă Sibiu Bus şi pe orarele din staţiile de autobuze.

Sperăm ca aceste modificări să vină ȋn ajutorul călătorilor, cărora le mulţumim pentru că utilizează transportul public.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri