spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sibiu Sounds – festivalul care promovează exclusiv muzica sibiană. 14 trupe cântă vineri, în Piața Mică

Știri din Județ

Publicitate

SIBIU SOUNDS FESTIVAL a ajuns la a VI-a ediție, desfășurată între 29 și 30 septembrie 2023, în Piața Mică din Sibiu. În cele două zile ale festivalului vor fi puse în scenă 14 show-uri live,pregătite de cei peste 60 de artiști sibieni, individuali sau trupe, care au piese muzicale proprii. Accesul la festival este gratuit.


Alpha Q, Antract, BlackTimber, Changeover, Doomsday Astronaut, E-an-na, EvergreeD, onenightstand, Revolter, Sergiu, Transilvanian Frost, Vârfu Omu, Waves, Wildchild –toți au pregătit un spectacol complet, în care ne vor prezenta live cele mai noi melodii lansate, dar și piese proprii din anii trecuți. La fel ca în fiecare an, au răspuns invitației atât trupe cu istoric, cât și unele complet noi, precum Waves, aflată la primele apariții publice. Artiștii ne vor surprinde prin sound-uri de pop, rock, jazz, blues, folk, hip hop, dar și stiluri experimentale, combinații inedite sau subgenuri muzicale.

“TOGETHER” – albumul de colecție cu muzica trupelor locale

Un element unic al festivalului îl reprezintă producerea și lansarea compilației muzicale “Together”, un album în ediție limitată care include în acest an 12 dintre cele mai recente piese ale artiștilor locali.

Alpha Q a inclus single-ul “Parallel Universe” de pe albumul cu același nume, Antract ne oferă piesa „Începe să bată”, E-an-na prezintă „Cenușiu”, Revolter își surprind fanii cu „Greșeala mea”, Sergiu propune piesa „Paradox”, iar WildChild aduce „Voices”.

Albumul fizic poate fi achiziționat în cele 2 zile de festival de la standul din Piața Mică, iar veniturile rezultate vor fi direcționate pentru susținerea scenei muzicale locale.

„Primii ani de Sibiu Sounds Festival ne-au adus mai aproape de artiștii locali și ne-au demonstrat că există o forță creativă și un specific al orașului în sfera muzicală. Ne bucurăm astfel să continuăm și în al șaselea an proiectele majore ale platformei Sibiu Sounds – festivalul și compilația muzicală #Together – cu susținerea Primăriei Municipiului Sibiu și a partenerilor care înțeleg importanța dezvoltării scenei muzicale. Îi așteptăm pe sibieni să vină în număr cât mai mare la întâlnirea cu muzica orașului lor și să asculte sau să descopere noi artiști”, declară organizatorii Sibiu Sounds Festival.

Festivalul este organizat de Asociația Culturală S.ART în parteneriat cu Asociația Culturală PLAY

Cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă