spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Pink Ride – Parada motociclistelor împotriva cancerului la sân va avea loc, în premieră, și la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociaţia Femeilor Motocicliste, divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), alături de Vespa Club Bucureşti, organizează sâmbătă, 14 octombrie, în Capitală şi în oraşul Sibiu, parada moto Pink Ride, marcând astfel Luna Internaţională a Conştientizării Cancerului Mamar.


Parada Pink Ride, organizată în scop caritabil şi de conştientizare, la care vor participa motocicliste şi scuteriste din România şi susţinători ai acestora, îşi propune atragerea atenţiei asupra depistării precoce a cancerului de sân – principala cauză de mortalitate prin cancer în rândul femeilor – dar şi asupra importanţei susţinerii femeilor care au primit acest diagnostic.

În cadrul ediţiei din 2023 a campaniei #PinkRide vor fi colectate donaţii care vor ajunge la o membră a comunităţii WIMA diagnosticată cu cancer de sân.

„Ne bucuram foarte tare ca am ajuns la a treia ediţie a #PinkRide şi că ni se alătură încă un oraş la această campanie de conştientizare a importanţei depistării precoce a cancerului de sân. În acest an, cu sprijinul comunităţii moto, care ne-a fost alături de fiecare dată, o vom ajuta pe una din membrele noastre”. (Mihaela Hodivoianu, preşedinta Asociaţiei Femeilor Motocicliste din România)

În Bucureşti, startul paradei moto Pink Ride, desfăşurată cu susţinerea Brigăzii Rutiere a Capitalei, se va da duminică, 14 octombrie, la ora 11:00, la Fântâna Mioriţa. Marşul se va desfăşura pe următorul traseu: Fântâna Mioriţa (Gara Băneasa) – Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenţei – Parcul Operei (parcarea centrală).

În Sibiu, parada moto Pink Ride va începe la ora 12:00, la Turtha (strada Someşului nr. 22).

Asociaţia Femeilor Motocicliste din România (WIMA România) este una dintre diviziile Women International Motorcycle Association (WIMA), o asociaţie internaţională de femei motocicliste, fondată în anii ’50 în Statele Unite, cu membre în aproape 40 de ţări, pe 6 continente.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă