spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

BASCHET: Încă un meci pierdut de CSU Sibiu în FIBA Europe Cup

Știri din Județ

Publicitate

BC CSU Sibiu a disputat în această seară primul meci în deplasare contra celor de la Bilbao Basket. Meciul din Spania contează pentru etapa a 2-a din faza grupelor FIBA Europe Cup. Scor final 89 la 64 pentru Bilbao.

Publicitate

În primul sfert echipa din Sibiu părea că nici nu a ieșit de la vestiare. Cei de la Bilbao au început în forță și au încheiat 29-17. În al doilea sfert, sibienii și-au revenit și au jucat mai atent în defensivă. Meciul s-a echilibrat și numărul de puncte a scăzut simțitor pentru spanioli. Totuși la finalul sfertului doi a fost 17-15 pentru ei, ceea ce a permis lui Bilbao să păstreze un avantaj bun la pauză, de 14 puncte.

După pauză, speranțele au fost ca sibienii să vină mai motivați și cu o strategie de joc adaptată. Din contră… jocul lor a fost și mai slab în sfertul 3 cu multiple greșeli. Spaniolii au păstrat același ritm și joc bine structurat. Iar diferența de scor a crescut și mai mult. Sfertul 3 s-a încheiat cu un năucitor 21 la 9 pentru spanioli. Poate cel mai bun exemplu al jocului prost al sibienilor a fost faza finala a sfertului 3. Un atac al CSU Sibiu lungit, apoi greșeală cu pierdere de minge. O recuperează tot sibienii, dar pasează greșit. Spaniolii interceptează și pleacă doi pe contra-atac. Și marchează 2 puncte în ultima secundă. Jucătorii CSU, nici nu s-au sinchisit să se replieze.

Sfertul patru era deja clar că CSU Sibiu a pierdut meciul. La un scor de 67 la 41 nu mai prea puteau emite pretenții. Sibienii au început bine acest sfert și au luat chiar avantaj. Dar treptat au pierdut iar ritmul și sfertul a fost câștigat de ei, dar doar la 1 punct diferență. Meciul s-a încheiat cu victoria spaniolilor. Scor final 89 la 64 pentru Bilbao.

De remarcat, sibienii au avut parte și de susținători în tribune, este drept nu în număr foarte mare.

Echipa sibiană antrenată de Tomas Rinkevicius a fost înfrântă în prima etapă FIBA de Caledonia, chiar la Sibiu. Atunci scorul a fost 80 la 68 pentru scoțieni.

Dacă mai adăugăm și eșecul din liga națională contra celor de la Argeș Pitești rezultă o perioadă nefastă pentru echipa din Sibiu.

Următorul meci în FIBA, pentru CSU Sibiu este în 1 noiembrie, la Sibiu, contra polonezilor de la Wloclawek.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)