spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Iohannis a venit din Dubai la Sibiu, astăzi! Apoi a decolat la București

Știri din Județ

Publicitate

După misteriosul avion aterizat ieri la Sibiu direct din Dubai, pe care Administrația Prezidențială neagă că l-a închiriat, astăzi avem dovada venirii președintelui Iohannis direct la Sibiu din Dubai. Pentru 11 minute! Avionul privat, închiriat pentru a-l duce de la Dubai la Sibiu de la firma Toyo Aviation, a făcut escală la Sibiu în această seară, apoi a decolat la București.

Publicitate

Conform flightradar24.com acest avion cu indicativul de zbor Toy1, un model Embraer Legacy 600 (foto) a fost la dispoziția președintelui României din 29 noiembrie!

Astfel, avionul a decolat la prânz în 29 noiembrie de la București la Sibiu. Seara s-a întors la București. Apoi în 1 decembrie a decolat de la București spre Dubai. Decolarea a avut loc la ora 15.19. Se știe că Iohannis a invitat la dineul prilejuit de Ziua României oficialitățile la ora 14, deși normal se ținea seara. Motivul a fost plecarea spre Dubai, un zbor de peste 5 ore.

Avionul a staționat în Dubai la dispoziția președintelui până astăzi, când a decolat spre Sibiu la ora locală 16.06. După o oprire de 11 minute pe Aeroportul Internațional Sibiu, avionul a decolat spre București.

sursa: flightradar24.com

SURSA foto principală: siteul companiei Toyo Aviation, modelul de avion folosit de președintele României

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie