spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Weekend alcoolizat în județul Sibiu. Când conștientizăm gravitatea faptelor?

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

La data de 2 decembrie, în jurul orei 07:30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus în Piața Andrei Șaguna de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Moșna. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 01:00, în Agnita, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat un rezultat de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat,

La aceeași dată, în jurul orei 02:00, în Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Prelungirea Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Șura Mare. Din verificările efectuate a rezultat faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie