spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Incident grav la AFT Sibiu. Student tăiat la picior cu un cuțit

Știri din Județ

Publicitate

Caz șocant la Academia Forțelor Terestre din Sibiu, acolo unde, doi studenți s-au luat la bătaie, unul dintre aceștia folosind în confruntare chiar și un cuțit.


Aseară, în jurul orei 19:40, pe fondul unor discuții contradictorii, doi studenți ai AFT SIBIU s-au luat la ceartă. Colegii acestora au intervenit și au aplanat conflictul însă spiritele s-au reaprins puțin mai târziu. Conform datelor oficiale primite din partea AFT SIBIU, după reîntoarcerea în spațiile de cazare, cei doi studenți au reluat discuțiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept.

În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situații.

În data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 19.40, în timp ce se aflau în zona spațiilor de cazare pregătindu-se pentru a participa la apelul şi masa de seară, pe fondul unor discuţii în contradictoriu între doi studenți din anul doi de studii din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a apărut un conflict spontan. Prin intervenția colegilor, la acel moment, conflictul a fost stins. După reîntoarcerea în spațiile de cazare, cei doi studenți au reluat discuțiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept. În urma intervenției colegilor, cei doi au fost despărțiți, studentului rănit i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la infirmeria unității, acolo unde a beneficiat de tratament medical de specialitate. Ulterior, pentru evitarea unor posibile complicații, studentul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu. După evaluarea medicală și a intervenției pentru suturarea plăgii, studentul rănit, a fost readus în academie, deoarece nu se impunea internarea și ținerea sub observație. La acest moment, studentul rănit este în afara oricărui pericol, starea de sănătate fiind bună. La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecință comandantul instituției a dispus constituirea unei comisii de cercetare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situații.” au transmis reprezentanții AFT Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri