spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Raluca Turcan: Patru ani de solidaritate în fapte bune alături de Echipa Galbenă (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Ministrul Culturii, Raluca Turcan a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


M-am bucurat să pot fi alături de Echipa Galbenă, la ceas aniversar. Se împlinesc 4 ani de solidaritate în fapte bune, iar ei au ales să celebreze acest moment în aceeasi notă de noblețe cu care ne-au obișnuit: aducând bucurie celor din jur.

Această mână de oameni ai Echipei Galbene a devenit în timp un simbol al solidarității, o oază de speranță a comunității lor. Cu sute de acțiuni de voluntariat la activ, și tot atât de multe suflete atinse, au marcat aniversarea oferind bucurie unor 200 de copii, acum în prag de sărbători, în poate cea mai sensibilă perioadă din an, o perioadă în care tindem să credem mai tare în forța binelui. Uităm adesea că această forța se află în fiecare din noi. Avem puterea ca prin mici scântei să aprindem focul speranței în sufletele celor mai puțin norocoși.

Echipa Galbenă este o comunitate dedicată valorilor umanitare și un exemplu care ne arată că acolo unde există unitate, determinare și dorință, efectele pozitive apar negreșit.

Îmi doresc ca misiunea în care s-au aflat astăzi să rămână nu doar o amintire plăcută din viața acestor copilași, ci și un exemplu de generozitate pe care îl vor putea realiza, la rândul lor, în viața de adult și, totodata, un imbold pentru cei din jur de a fi generoși, în fiecare zi.

Îmi îndrept aprecierea către domnul director al Muzeului Național Brukenthal, Alexandru Chituță, pentru că susține misiunile caritabile, cu fiecare ocazie. De asemenea, mulțumesc și prietenilor de la Liceul de Artă pentru că au împărtășit cu noi pasiunea lor pentru muzică și artă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă