spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Christiana Uikiza cântă la concertul de Anul Nou de la Filarmonica de Stat Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Muzica și interpretarea Christianei Uikiza farmecă prin îmbinarea dintre forță și blândețe. Născută în România, Christiana are o voce unică, ce acoperă un registru extins de 7 octave, inclusiv registrul de flaut, completând perfect abilitățile sale de compoziție muzicală.

Publicitate

Citește și Concert de Anul Nou la Filarmonica de Stat Sibiu

Şi-a început studiile în copilărie, cu ore de muzică clasică la vioară, la vârsta de 5 ani, ulterior combinate cu instruire vocală clasică și rolul de solist în coruri, experiențe care i-au deschis orizonturile muzicale, făcând-o să exploreze muzica din toate epocile și continentele.

Dragostea ei pentru diferite stiluri muzicale a determinat-o să experimenteze, interpretând totul, de la gospel, până la fado, blues și jazz alături de mari orchestre.

În calitate de muzician profesionist, a jucat în roluri principale în musicaluri la Zagreb și a avut propria trupă de jazz. A ajuns în finala versiunii croate a „Pop Idol” și a avut un hit pe locul 1 în topurile croate. Christiana a început să compună muzică pentru producții de teatru avant-garde, a colaborat și a cântat alături de multe nume mari din scena europeană de jazz și, în cele din urmă, s-a concentrat pe scrierea și interpretarea propriilor ei creații muzicale.

Acum ai ocazia să o asculți în cadrul Concertului de Anul Nou de la Sibiu!

Evenimentul se va desfășura în dublă reprezentație, începând cu orele 18:00, pe 31 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024.

Biletele sunt disponibile pe entertix.ro, myticket.ro, dar și la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (telefon 0735.566.486).

https://www.myticket.ro/bilete/19504/concertul-de-anul-nou-de-la-sibiu-diamonds-31-decembrie-2023-filarmonica-de-stat-sala-thalia-sibiu.html

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai