spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Comunicat OFICIAL! Infirmierul de la Psihiatrie Sibiu era băut și i-au fost furate cheile

Știri din Județ

Publicitate

În urma publicării în exclusivitate a unui articol în care relatam o breșă de securitate la Spitalul de Psihiatrie Sibiu, acolo unde, la data de 6 decembrie 2023, un pacient internat pe secția închisă a reușit să-i fure cheile unui infirmier și să se plimbe nestingherit pe mai multe străzi din Sibiu, avem și informații oficiale.


Conducerea Spitalului de Psihiatrie „Doctor Gheorghe Preda” din Sibiu a răspuns cu brio și cu maximă maturitate la întrebările Sibiu Independent. Astfel, prin comunicarea transmisă, cazul este recunoscut oficial.

„În data de 06.12.2023, în jurul orei 20:00, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, un pacient internat în sectorul închis al unei secții a spitalului a părăsit incinta acestuia, fără acordul medicului de gardă și fără întocmirea documentelor medicale de externare, în urma sustragerii cheilor al căror șnur se afla în exteriorul buzunarului unui infirmier.. Întrucât pacientul nu a fost găsit în curtea spitalului de către personalul de serviciu, medicul de gardă a anunțat Poliția Municipiului Sibiu, la ora 20:19. Menționăm faptul că în cazul de față avem de-a face cu un infirmier care la data producerii faptei se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatului testării alcoolemiei, în speță nefiind vorba de un asistent medical.. La data redactării prezentului răspuns este în curs de desfășurare o cercetare disciplinară prealabilă cu privire la evenimentul petrecut în data de 06.12.2023, pentru a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestuia.” a transmis conducerea Spitalului de Psihiatrie „Doctor Gheorghe Preda” din Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă