spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Medieșeni prinși beți la volan. Valori de 0,84 și 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, în municipiul Mediaș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului, un localnic în vârstă de 65 de ani a virat la dreapta pentru a pătrunde pe strada Stadionului, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat o bordură, avariind autoturismul.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Vaslui de către un localnic în vârstă de 40 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, medieșeanul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă