spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Prins cu droguri în mașină, chiar lângă Parchetul Sibiu. Șoferul este din Cisnădie!

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de 21 de ani, din Cisnădie, a fost oprit de către polițiștii sibieni, chiar în fața Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Publicitate

Astfel, ieri, în jurul orei 20:00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Cisnădie. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Conform unor martori la eveniment, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul Criminalistic. Aceștia ar fi găsit în interiorul mașinii substanțe de mare risc, respectiv metamfetamină.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Conform IPJ Sibiu, în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Terminati ma mafioților. Psihoactive auzi! Canepa nu este un frog! Cât despre substante Psihoactive arestatii pe toți criminalii de la psihiatrie Sibiu pentru adevaratele droguri, otravă… Olanzapina, risperidon, diazepam și ce alte droguri le mai da care distrug vieți și familii. Ups au făcut și politistii ceva… Mare minune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!