spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Ziua Națională a Lecturii, Echipa Galbenă a avut bucuria de a reconfirma aprecierea sibienilor pentru proiectul Căsuța galbenă

Știri din Județ

Publicitate

Azi, de Ziua Națională a Lecturii, Echipa Galbenă a avut bucuria de a reconfirma aprecierea sibienilor pentru proiectul Căsuța galbenă- Colț de lectură spre cultură care urmărește să încurajeze cititul nu doar în perioada estivală, ci pe tot parcursul anului. Invitația Echipei Galbene de a împrumuta și de a citi o carte nu se adresează doar tinerilor, ci tuturor persoanelor care doresc să pătrundă în universul mirific al cărții.


„Este pentru prima data când ideea unor astfel de căsuțe a fost pusă in practică în Sibiu și de fiecare data când avem ocazia nu ezitam sa întrebam de impactul acestui proiect.

Una dintre cititoare chiar a ținut sa ne mulțumească și sa ne felicite pentru aceasta idee ,de a amplasa aceste mici biblioteci in aer liber.

Printre multele fapte bune și proiecte dedicate comunității ,de ziua lecturii Echipa Galbena ,in felul caracteristic nu doar marchează aceasta zi ci prin aceste tipuri de proiecte încurajaza și sprijină lectura” – au scris reprezentanții Echipei Galbene pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri