spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Christine Thellmann, deputat PNL: ,,Am inițiat și votat o nouă lege prin care venim în sprijinul victimelor traficului de droguri” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Christine Thellmann, deputat PNL de Mediaș a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Am inițiat și votat, alături de colegii liberali, o nouă lege prin care venim în sprijinul victimelor traficului de droguri.


Astfel, România va avea un Registru Național Automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni din sfera traficului de droguri.
Va fi un instrument în ajutorul autorităților, care va preveni infracțiunile și recidiva. Datele înscrise în acest Registru vor putea fi comunicate de autorități şi către alte state, iar în cazul unor evenimente unde participă tineri, autoritățile vor monitoriza dacă foștii traficanți au acces și vor efectua controale suplimentare pentru a proteja tinerii.

Complimentar, am votat și o altă inițiativă liberală prin care se vor înființa 8 noi centre educative pentru minori şi un centru de detenție pentru minori în fiecare dintre cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
Astfel, tinerii ajunși în spatele gratiilor vor primi tot sprijinul pentru a se integra în societate după ispășirea pedepselor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri