spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Antrenorul Mediașului vrea atitudine la jocurile rămase de disputat în sezonul regulat

Știri din Județ

Publicitate

Mihai Ianc, antrenorul echipei ACS Mediaș, a vorbit joi, într-o conferință de presă, despre cele trei meciuri rămase de disputat din sezonul regulat. Primul dintre ele este derby-ul cu liderul seriei a noua a ligii a treia, CS Gloria Bistrița. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul 8 mai, terenul secund din Complexul Gaz Metan.

Publicitate

Tehnicianul medieșenilor le-a mărturisit celor prezenți dorința sa pentru cele trei jocuri rămase de disputat din sezonul regulat. ”Îmi doresc aceeași emulație de la meciul cu Bistrița să fie și la jocul cu Ungheniul din ultima etapă. Toate cele trei meciuri rămase de jucat, cu Bistrița, Galda și Ungheni sunt foarte grele. Dar, faptul că am ajuns aici, să jucăm aceste derby-uri, este meritul nostru ca și club, conducere, staff sau jucători și trebuie să o facem cu bucurie. Aștept fotbal, să arătăm ca o echipă adevărată. Cele trei jocuri trebuie jucate cu sufletul, cu inima. Nu-mi fac planuri pentru viitor. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off, mai avem nevoie de un punct sau trei puncte. Abia când vom fi matematic acolo, vom vorbi de play-off”, a spus Ianc.

Principalul de la ACS Mediaș a comentat și modificările din lotul medieșenilor din această pauză competițională. ”Suporterii trebuie să înțeleagă și aceste plecări. Unii au ajuns la un nivel superior, Răzvan Trif la UTA, în liga întâi, iar Baba, la Șelimbăr, liderul ligii secunde. Alți doi jucători au renunțat la activitatea sportivă, iar alți 2-3 jucători au decis să plece la alte echipe care le-au oferit contracte pe perioade mai lungi. Am încercat să-i înlocuim cu alți jucători, vom vedea în meciurile oficiale dacă o vom face bine. Sper ca jucătorii nou veniți să ne ofere un plus, să ridice nivelul vestiarului, al jocului, tonusul”, a mai spus Mihai Ianc. Fundașul Cristian Avram a vorbit despre atuurile echipei în jocul cu Bistrița. ”Va fi un meci greu cu cea mai bună echipă din serie, va fi un derby, sper la final să fim învingători. Ne trebuie atitudine, să fim o echipă unită, mai ales că avem suporterii de partea noastră”, a spus jucătorul de la ACS Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie