spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Echipa ADI ECO Sibiu prezentă la Târgul Internațional de Mediu și Energie, de la București

Știri din Județ

Publicitate
Echipa Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu a fost prezentă în perioada 11 – 13 aprilie 2024 la Târgul Internațional de Mediu și Energie, de la București, Romexpo.

Green Energy Expo& Romenvirotec a fost un important eveniment expozițional dedicat energiilor regenerabile și protecției mediului.

Publicitate

Energia pozitivă și pasiunea au fost atributele care au caracterizat cele 3 zile de târg, în care cei care au vizitat Romexpo au avut parte de discuții cu specialiști și experți, care au oferit informații și soluții.

În cadrul Forumului internațional de Mediu s-au expus probleme, dar și soluții pentru energie verde, energie regenerabilă, dar și modalități de protejare cât mai eficientă a mediului înconjurător.

„Ne bucurăm că am fost parte din această frumoasă poveste de implicare în protejarea mediului și a planetei, că am avut ocazia să arătăm celor prezenți exemple de bune practici în informarea și conștientizarea cu privire la importanța colectării selective a deșeurilor” – au transmis reprezentanții ADI ECO Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer