6.3 C
Sibiu
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

Gheorghe Huja candidează pentru un nou mandat de primar al Cisnădiei: „Spun din toată inima DA”

Știri din Județ

Vineri, 12 aprilie 2024, în cadrul unei ceremonii oficiale, a avut loc lansarea oficială a candidaturii primarilor PNL din județul Sibiu. Printre primarii prezenți la eveniment a fost si Gheorghe Huja, actualul primar al orașului Cisnădie.

Redăm mai jos mesajul primarului Gheorghe Huja, postat pe pagina sa de Facebook:

Spun din toată inima – DA pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele în derulare pentru orașul Cisnădie!

Sunt recunoscător pentru că mi-ați dat ocazia să servesc comunitatea noastră prin realizarea atâtor proiecte care ne-a adus mândrie să fim cisnădieni.

Orașul nostru este la un nivel european, fie ca vorbim de piste de biciclete, iluminat public, capelă, ștrand, patinoar, spa, terenuri sintetice în școli, un nou Ambulatoriu al Spitalului, parcuri și locuri de joacă, sisteme moderne de colectare gunoi etc.

Ca primar, am simțit responsabilitatea de a întoarce încrederea dumneavoastră, în fiecare zi ascultând de la rădăcină problemele cu care vă confruntați! Am muncit permanent pentru a contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru toți locuitorii.

Sunt conștient că mai există multe lucruri de făcut și doresc să îmi țin promisiunea față de locuitorii din Cartierul Arhitecților privind școala și grădinița, privind transportul în comun dar și drumul modern de legătură Selimbar-Cisnadie!

Pentru ca doresc ca toți locuitorii orașului să circule pe drumuri moderne mă voi angaja în a reabilita cat mai multe drumuri, lucru pe care l-am început și pe care dorim să îl ducem la bun sfârșit!

După cum știți deja, ne aflăm în mijlocul unor proiecte importante de modernizare și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare (proiect al Apă-Canal S.A. Sibiu), a infrastructurii rutiere (fonduri nerambursabile guvernamentale – P.N.I. ,,Anghel Saligny”) și a sistemului de iluminat public (buget local). Toate aceste proiecte trebuie sincronizate, iar faptul că au început lucrări pe mai multe străzi se datorează termenlor care trebuie respectate și pentru a nu pierde finanțarea.

Sunt constient de disconfortul creat, de aceea apelez din nou la înțelegerea dvs.; după ce se vor finaliza toate aceste lucrări de ăpa-canal, asfaltare și introducere a cablurilor în subteran vom avea un oraș și mai modern. Este important să ținem cont de beneficiile pe termen lung pe care le vor aduce aceste lucrări mari, iar înțelegerea și răbdarea sunt importante în astfel de situații. Sunt zilnic pe teren, în mijlocul lucrărilor și vă răspund cu drag nelămuririlor.

Am convingerea că dialogul rămâne, ca și până acum, cea mai importantă cale pentru a înțelege nevoile și pentru a căuta soluțiile.

Cu siguranță, sprijinul Consiliului Local este crucial pentru a implementa proiecte bune pentru comunitate. Am nevoie de un consiliu local care să înțeleagă necesitatea acestor proiecte, În 2020, prin votul dumneavoastră, pentru care vă mulțumesc, în plină pandemie mulți dintre dumneavoastră au crezut ca nu vom avea probleme în a implementa proiecte pentru comunitate și nu au mers la vot, așadar vă îndemn să mergeți și să susțineți și echipa cu care vin în fața dumneavoastră.

Deși, am atras finanțări de peste 36 de milioane de euro, în lipsa unei majorități, eficiența administrativă poate fi afectată.

Contez și de această dată pe sprijinul dumneavoastră! Cu o majoritate în Consiliul Local vom putea menține ritmul de dezvoltare si vom implementa o serie de proiecte așteptate de noi toți. Numai împreună putem reuși!

Împreună, suntem o echipă, suntem o forță în slujba comunității!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș a obținut a patra victorie în campionat

EDITORIAL: Brățara, dacii și hienele

Incendiu puternic la un restaurant din Mediaș