spot_img
21.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Adrian Bibu: „Am fost onorat și bucuros să înmânez diploma și trofeul celui care a luat Locul I la Festivalul Concurs Național de interpretare Vocală „Ilie Micu”, Ionuț Florin Toneț”

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu și președintele PNL Sibiu, a înmânat miercuri seara, diploma și trofeul câștigătorului Ionuț Florin Toneț, premiant al locului I din cadrul Festivalului Concurs Național de interpretare Vocală „Ilie Micu” organizat la Sibiu.

Publicitate

Miercuri seara, am retrăit emoția cu care, în casa bunicilor, urmăream emisiunea „Tezaur Folcloric” și, în special, cântecele Lucreției Ciobanu, Vetei Biriș și ale maestrului Ioan Bocșa.

Am fost onorat și bucuros să înmânez diploma și trofeul celui care a luat Locul I la Festivalul Concurs Național de interpretare Vocală „Ilie Micu”, Ionuț Florin Toneț, un tânăr elev al Școlii Populare de Artă din Suceava.

Felicit întreaga echipă coordonată de doamna Alina Vintilă, manager al Școlii Populare de Artă „Ilie Micu” Sibiu, pentru excepționala organizare a acestui concurs, ajuns la cea de-a doua ediție!” – a transmis pe pagina sa de Facebook Adrian Bibu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai