spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 16 mai, 2024
spot_img

Alianța Dreapta Unită este sigură pe victorie la Sibiu

Știri din Județ

Alianţa Dreapta Unită (ADU) Sibiu şi-a depus luni, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Principalii candidaţi sunt preşedintele organizaţiei judeţene USR, Ruxandra Cibu Deaconu, înscrisă în cursa pentru postul de primar al Sibiului şi liderul municipal al USR, Adrian Echert, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.


Constantin Șovăială, liderul Forța Dreptei, partid membru al ADU, a declarat că în 9 iunie, actualele partide de la conducerea județului și orașului Sibiu vor avea o surpiză. El este sigur de victoria candidaților Alianța Dreapta Unită la Sibiu.

„Sibienii nu trebuie să mai aştepte încă patru ani pentru a vedea o schimbare în viaţa lor, pentru că acum au cu cine vota”, a declarat Ruxandra Cibu Deaconu.

Ruxandra Cibu Deaconu este preşedinte al filialei judeţene USR Sibiu şi a intrat în politică în urma protestelor Rezist din 2017. A absolvit în 2001 Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a lucrat, până în prezent, în mai multe companii, având o experienţă de peste 20 de ani ca manager de proiect, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES. Din 2020 este consilier judeţean în Sibiu şi unul dintre organizatorii seriei de evenimente publice „Da, vieţii fără droguri”, cu scopul de a trage un semnal de alarmă şi de a atenţiona instituţiile publice, părinţii şi elevii asupra pericolului consumului de droguri în rândul minorilor.

La rândul său, Adrian Echert (USR) este candidatul ADU la funcţia de preşedinte al CJ Sibiu, după ce a mai candidat fără succes din partea USR la această funcţie. În prezent, Adrian Echert este consilier judeţean USR în Sibiu din septembrie 2020 şi membru al Biroului Naţional al USR din ianuarie 2022.

Licenţiat în drept şi economie, specializarea management în cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, Adrian Echert conduce de 14 ani o sucursală a unei companii multinaţionale cu sediul în judeţul Sibiu. Potrivit USR, „Adrian Echert a plecat la drum cu un singur angajat şi a ajuns, în 2023, la o echipă de 12 oameni şi o cifră de afaceri anuală de şase milioane de euro”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Primăria Porumbacu de Jos