29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Familia Carabulea a cedat Hotelul Ramada pentru 20 de ani!

Știri din Județ

Anunțul supriză pe piața hotelieră din România vine de la Sibiu. Premier Hospitality a anunțat preluarea operării hotelului Ramada din Sibiu printr-un contract de tip leasing pentru o perioadă de 20 de ani. Contractul, încheiat cu acceptul lanțului Wyndham, proprietarul brandului Ramada, și-a început efectele la 1 iunie 2024, noul management urmând să preia funcția de la 1 iulie 2024.


Suntem mândri să anunțăm că Premier Hospitality a preluat operarea Hotelului Ramada Sibiu într-un contract de tip lease pentru o perioadă de 20 de ani, marcând astfel o premieră în industria hotelieră din România. 

Cu o investiție de aproximativ 3 milioane de euro, ne angajăm să aducem o transformare semnificativă hotelului, atât prin modernizarea facilităților, cât și prin dezvoltarea personalului. Aceasta este o oportunitate unică pentru noi de care ne bucurăm enorm.
„Observăm un interes sporit din partea proprietarilor și investitorilor pentru servicii de operare hotelieră, fie de management, fie de lease. Suntem pregătiți să răspundem acestor cereri și să livrăm performanță și rezultate superioare,” a declarat Lucian Marinescu, co-fondator Premier Hospitality.

Hotelul Ramada a fost construit de familia Carabulea și este înregistrat în lanțul mondial Wyndham.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor