15.1 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

Circulația rutieră închisă ZIUA, pe Valea Oltului. Restricția durează o lună!

Știri din Județ

Sorin-Mihai Grindeanu, ministrul transporturilor și infrastructurii a adus lămuriri cu privire la zvonurile închiderii DN7 Valea Oltului pentru o perioadă de o lună de zile.

Astfel, de luni, 8 iulie și până în 9 august, circulația rutieră pe timpul zilei va fi restricționată. Măsura este necesară pentru facilitarea lucrărilor la lotul 2 al autostrăzii Sibiu – Pitești. Conform ministrului Grindeanu, dacă se dorește construcția autostrăzii, trebuie să fim consolați cu faptul că circulația pe Valea Oltului se va închide pe timpul zilei. Aceste lucrări de defrișare nu se pot face sub trafic tocmai din cauza pericolului enorm la care vor fi supuși conducătorii auto.

La nivel central s-a încercat găsirea unor alte variante însă singura care funcționează este închiderea pe timp de zi. Vorbim de înălțimi înalte, de peste 70 de metri iar arborii care vor fi tăiați riscă să cadă pe carosabil. În cel mai scurt timp se vor comunica și rutele alternative.

Publicitate

În perioada 8 iulie – 9 august, circulația rutieră pe timpul zilei va fi închisă pe Valea Oltului între orele 7:00 și 20:00.

FOTO https://www.automarket.ro/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri