12.3 C
Sibiu
vineri, 20 septembrie, 2024

Poarta și ușa unei case din Slimnic, distruse cu toporul de un soț nervos

Știri din Județ

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea sibiană Slimnic, a fost reținut după ce a distrus cu toporul poarta și ușa casei în care locuia soția sa.

Ieri, în jurul orei 17:00, polițiștii au intervenit rapid și au constatat că, în jurul orei 16:45, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Slimnic, aflându-se sub influența alcoolului și având asupra sa un topor, ar fi distrus poarta de acces în imobilul unde locuia provizoriu soția sa, ar fi distrus apoi ușa de acces și un geam ale imobilului, după care i-ar fi adresat femeii amenințări cu moartea.

În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a femeii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie la o distanță mai mică de 50 de metri.

Ulterior, în jurul orei 20:30, bărbatul ar fi revenit în curtea imobilului, încălcând astfel măsurile dispuse. În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri