14.2 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Jurnalistul Doru Braia laudă Spitalul Spitalul Județean Sibiu: „Am fost tratat la fel de bine, poate cu mai multă solicitudine decât în Germania”

Știri din Județ

Jurnalistul Doru Braia laudă Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru îngrijirea oferită de cadrele medicale din timpul internării sale. „Am fost tratat la fel de bine, poate cu mai multă solicitudine decât în Germania” – a mărturisit Doru Braia, în cadrul emisiunii „Rezist”.

Doru Bruia, jurnalistul militant pentru drepturile omului înainte de 1989, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui stop cardiac foarte grav. Acesta a relatat în cadrul emisiunii „Rezist” experiența pe care a avut-o acolo, neavând parte de tratament preferențial, așa cum a avut la alte spitale, cei de acolo ”habar n-aveau cine e Doru Braia”. Impresionat de îngrijirea oferită, ca a unui pacient oarecare, mai bună chiar decât în alte spitale din Europa, jurnalistul a precizat că este surprins plăcut de lumea medicală românească, începând de la Sibiu și are speranțe că se află pe drumul cel bun.

De asemenea, acesta a mai precizat că, dorind să ”recompenseze” cu bani serviciile oferite de cadrele, a fost refuzat vehement „Nu, nu, nu se poate! Așa ceva nu se face!” – gest pe care jurnalistul Doru Braia l-a apreciat și mai mult.

Emisiunea completă mai jos

Sursa foto reprezentativă Doru Braia captură video #Rezist

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor