Astrid Fodor s-a alăturat liberalilor

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a fost singurul primar non-liberal prezent la Adunarea organizată de PNL cu principalii primari ai partidului din Transilvania. Alături de Boc, Falcă, Bolojan, Robu, Hava s-a aflat şi Astrid Fodor. Ea s-a declarat liberală prin gândire, deşi nu este membră PNL.

Primarul Astrid Fodor a participat vineri la conferința “Administrație eficientă, modernizare prin descentralizare și integrare europeană” în cadrul căreia primarii prezenți au discutat pe tema problemelor cu care se confruntă în administrarea orașelor, dar și a soluțiilor concrete adoptate pentru depășirea acestora, despre asteptările pe care le au de la o guvernare pentru care transpunerea în realitate a principiilor Uniunii Europene privind descentralizarea și autonomia locală reală trebuie să fie o prioritate.

La întâlnire a participat și domnul Andrei Năstase, vicepremier al Republicii Moldova în cabinetul premierului Maia Sandu și candidat la Primăria Chișinăului, cu o orientare puternic pro-europeană. Primarii prezenți l-au asigurat de întreg sprijinul și și-au exprimat disponibilitatea de a-i pune la dispoziție know-how-ul lor și întreaga experiență.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *