19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Astrid Fodor s-a alăturat liberalilor

Știri din Județ

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a fost singurul primar non-liberal prezent la Adunarea organizată de PNL cu principalii primari ai partidului din Transilvania. Alături de Boc, Falcă, Bolojan, Robu, Hava s-a aflat şi Astrid Fodor. Ea s-a declarat liberală prin gândire, deşi nu este membră PNL.

Primarul Astrid Fodor a participat vineri la conferința „Administrație eficientă, modernizare prin descentralizare și integrare europeană” în cadrul căreia primarii prezenți au discutat pe tema problemelor cu care se confruntă în administrarea orașelor, dar și a soluțiilor concrete adoptate pentru depășirea acestora, despre asteptările pe care le au de la o guvernare pentru care transpunerea în realitate a principiilor Uniunii Europene privind descentralizarea și autonomia locală reală trebuie să fie o prioritate.

La întâlnire a participat și domnul Andrei Năstase, vicepremier al Republicii Moldova în cabinetul premierului Maia Sandu și candidat la Primăria Chișinăului, cu o orientare puternic pro-europeană. Primarii prezenți l-au asigurat de întreg sprijinul și și-au exprimat disponibilitatea de a-i pune la dispoziție know-how-ul lor și întreaga experiență.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri