spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO- Părinții inconștienți care au pus un copil la volan sunt căutați de poliție

Știri din Județ

Publicitate

Pe pagina de Facebook “Info Trafic Sibiu” creată și administrată de ziarul Sibiu Independent au apărut două imagini surprinse în trafic în care se poate observa cum un copil de maxim 2-3 ani este ținut de șofer în brațe.

Scena de maximă inconștiență s-a petrecut pe bulevardul Vasile Milea, în apropierea unui sens giratoriu intens circulat. În fotografii se mai observă cum copilul are mâna pusă pe volanul mașinii și într-un moment de neatenție din partea șoferului, micuțul ar putea trage stânga sau dreapta de volan, provocând un accident. Că tot vorbim de accident, la un impact cu o altă mașină, probabilitatea ca micuțul să fie rănit este foarte mare.

Polițiștii rutieri s-au autosesizat și au demarat verificări de urgență.

„În urma aparitiei in media a acestor imagini, polițiștii rutieri sibieni efectuează în regim de urgență verificări în vederea identificării conducătorului auto și invitării acestuia la sediul Biroului Rutier în scopul conștientizării șoferului asupra riscurilor la care a expus copilul.
Un astfel de comportament nu poate fi tolerat, siguranța în trafic, îndeosebi a copiilor, fiind unul dintre obiectivele principale ale activităților desfășurate de către polițiștii rutieri.” a declarat Lazăr Luciana, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului