31.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

EDITORIAL: S-a decis candidatul FDGR la Primăria Sibiu

Știri din Județ

De câteva luni circulă tot soiul de zvonuri prin oraş referitor la candidatul FDGR la Primăria Sibiu. Unii politicieni şi jurnalişti au circulat ideea că Astrid Fodor nu mai doreşte să candideze la funcţia de primar. Din motive personale. Ultimele două săptămâni însă, mă fac să cred că FDGR-ul a stabilit deja: Astrid Fodor mai vrea un mandat la Primăria Sibiu.

Concluzia se bazează pe o analiză simplă a faptelor. De două săptămâni, brusc, toate comunicatele de presă ale Primăriei nu mai încep cu „Primăria Sibiu a făcut..” ci cu „Astrid Fodor, primarul Sibiului a …”.

Publicitate

De asemenea Astrid Fodor este tot mai prezentă la tot felul de evenimente, chit că în ultimii trei ani rar o puteai vedea.

Astrid Fodor a participat la dezbaterea publică organizată de Consiliul Judeţean Sibiu pe tema drumului Sibiu – Cisnădie şi accesul la Cartierul Arhitecţilor. Asta chiar că a fost o premieră. Plus dezbaterile pe cartiere din Sibiu organizate de o asociaţie şi unde Fodor participă acum, la fel ca în 2016.

Toate acestea puse cap la cap, plus sursele din FDGR (da, chiar şi din FDGR există scurgeri de informaţii!) confirmă pentru mine faptul că Astrid Fodor va fi candidatul FDGR la Primăria Sibiu, din nou.

Acum ce şanse va avea, vor decide sibienii. Dar ştiu sigur că asta nu pică bine candidatului PNL la acelaşi fotoliu…

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii