7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: INCENDIU în zona pădurii Măgura

Știri din Județ

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în cursul serii trecute iar peste noapte micile focare existente au rămas sub supravegherea reprezentanților Ocolului Silvic „Valea Sadului” Cisnădie.

Un incendiul a izbucnit în zona pădurii Măgura iar ISU Sibiu intervine de urgență cu 24 de pompieri militari pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifestă generalizat la liziera pădurii și la copaci.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1 ha pe o zonă de deal. La fața locului acționează reprezentanți ai Ocolului Silvic și voluntari din cadrul SVSU Cisnădie.

ACTUALIZARE: În momentul de față incendiul este localizat, pompierii militari lucrează pentru supravegherea și stingerea micilor focare existente.

ACTUALIZARE2: Din cauza condițiilor de vânt focarele existente s-au reasprins.
Astfel au fost suplimentare forțele la fața locului cu 10 pompieri militari cu UTV și șenilată.

ACTUALIZARE3: Se intervine cu dificultate datorită zonei abrupte și accesul greu cu materiale de stingere. Au fost suplimentate efectivele de pompieri. Peste 35 de pompieri militari și aproximativ 80 de reprezentați ai Ocolului Silvic „Valea Sadului ” Cisnădie, SVSU Cisnădie și SVSU Sadu se luptă de ore bune cu focul.

Se acționează pe o suprafață de aproximativ 4 ha. Se intervine cu vermorele, labe de gâscă, drujbe, autovehicule off-road pentru transportul materialelor. ISU Sibiu asigură cetățenii care locuiesc în zona localităților Cisnădie și Sadu că se depun toate eforturile în scopul limitării efectelor produse de incendiul.

CUm se vede incendiul din Cisnadioara de la 10 km
Cum se vede incendiul din Cisnădioara de la 10 km departare
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri