5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Maestrul Fred Nuss, decorat de preşedinte

Știri din Județ

Maestrul fotograf sibian Fred Nuss a primit, ieri, decoraţia Ordinul “Meritul Cultural” în grad de “Cavaler”, categoria F – Promovarea culturii, “în semn de apreciere pentru dăruirea și profesionalismul de care a dat dovadă, timp de decenii, în arta fotografică”. Decoraţia a fost acordată de Preşedintele României, Klaus Iohannis şi a fost înmânată, la Biblioteca ASTRA, de vicepremierul Raluca Turcan.

Maestrul Fred Nuss şi-a legat activitatea artistică de Sibiu ilustrând timp de decenii istoria contemporană a oraşului, mai ales în paginile ziarului Tribuna.

„Fred Nuss nu este doar un cronicar al vieții noastre, este un artist. El continuă pasiunea marilor fotografi sibieni care prin arta lor au creat imaginea figurativă a orașului.
A fost onoarea mea să îi înmânez, în această dimineață, această distincție, în prezența familiei și prietenilor. Este recunoașterea calității sale artistice și umane de excepție. Am fost impresionată de modestia și energia celui care a surprins frumusețea urbei noastre în ultimele decenii.
Căldura lui Fred Nuss ne molipsește, ne dă optimism și ne face sâ ne iubim și mai mult orașul și comunitatea.” a declarat Raluca Turcan, pe contul său de Facebook după eveniment.

Fred Nuss alături de vicepremierul Raluca Turcan şi directorul Bibliotecii ASTRA, Silviu Borş

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș