Asistenta medicală din Sibiu pierde lupta cu COVID-19

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu au anunțat pe rețelele de socializare decesul unei asistente medicale cauzat de COVID-19. Aceștia și-au exprimat profundul regret și au transmis condoleanțe familiei îndurerate. SCJU Sibiu a precizat, deasemenea că această întâmplare nefericită face ca SCJU Sibiu să între în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical.

Publicitate

Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 și nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristețea care ne încearcă în aceste momente, când viața și cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost prețuită deopotrivă de colegi și pacienți și va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei.

Dumnezeu să o odihnească!, transmit reprezentanții SCJU SibiuTot în anunțul postat de reprezentanții SCJU Sibiu, aceștia au precizat că importanța respectării măsurilor impuse de autoritățiile competente sunt necesare și micșorează răspândirea infectărilor cu COVID-19. Aceștia amintesc, totodată că virusul nu a trecut și este de datoria noastră să ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru.

În același timp, sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice și lumea să înțeleagă că traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu își alege victimele și este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înțeles că trebuie să ne protejăm pe noi și pe toți semenii noștri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viața., au adăugat reprezentanții SCJU Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *