spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Droguri vândute pe piața neagră a județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au reținut nouă persoane ce au comercializat droguri în mai multe județe, inclusiv în Sibiu.

Polițiștii au realizat 16 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost identificate diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, canabis şi cocaină.

„În fapt s-a reţinut că inculpaţii au desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive pe raza judeţelor Mureş, Sibiu şi Cluj. La data de 3 februarie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş, au efectuat, în 2 dosare penale, un număr de 16 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost identificate diferite cantităţi de produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, canabis şi cocaină”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Conform AGERPRES, în cursul zilei de joi, 7 inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alţi 2 inculpaţi s-a dispus măsura controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

FOTO: ARHIVĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri