spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO EXCLUSIV: Crimă de Valentine’s Day. Bărbatul a fost adus pentru reconstituire

Știri din Județ

Publicitate

Citește și Peste 20 de lovituri de cuțit! Desfășurătorul crimei din Cartierul Arhitecților

O crimă cumplită s-a petrecut azi-noapte pe strada Octav Doicescu nr. 3 din Cartierul Arhitecților. Mai multe echipaje de poliție și criminaliști sunt la fața locului pentru cercetări.

Conform surselor Sibiu Independent, un bărbat de 42 de ani și-a ucis cu sânge rece fosta iubită. Aceștia s-au certat violent, iar bărbatul a luat un cuțit și i-a aplicat lovituri în zona gâtului. Femeia de aproximativ 30 de ani era de mai mult timp în altă relație și acest lucru l-a deranjat pe bărbat.

Diana avea un copil de aproximativ 4 ani și avea două servicii. De câteva săptămâni aceasta s-a angajat part-time într-un magazin din Shopping City Sibiu.

Crima s-ar fi produs în jurul orei 00:10, iar polițiștii au intrat pe geamul balconului abia după ce bărbatul le-a mărturisit isprava, în jurul orei 3:00. Vecinii au auzit certuri și lucruri sparte prin casă însă nimeni nu a sunat la 112.

Bărbatul a fost adus sub escortă pentru reconstituirea crimei

Conform surselor, polițiștii sibieni au fost alertați de colegii lor din Deva despre faptul că bărbatul s-a predat la o secție de poliție.

Conform mai multor vecini, bărbatul era extrem de gelos și a urmărit-o de mai multe ori prin oraș ca să afle în compania cui este. Tot aceștia au declarat pentru ziarul Sibiu Independent despre faptul că bărbatul o amenința constant cu moartea, mai multe plângeri fiind depuse la poliție, alături de mai multe dovezi foto a unor mesaje. Femeia avea ordin de protecție emis de către o instanță de judecată.

Vila în care a avut loc oribila crimă
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului