5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Accident cu trei morți între Cristian și Săcel

Știri din Județ

Un accident soldat cu trei morți și un rănit s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1, km 322+250, între Cristian și Hula Săcelului. Din primele informații, o persoană a decedat pe loc iar alte două au fost rănite grav, fiind resuscitate minute-n șir însă fără rezultat.

Mai multe echipaje ISU Sibiu au intervenit de urgență cu: două autospeciale cu medic , o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri rezultă faptul că șoferul unui taxi, condus spre Sibiu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Alba, în care se aflau trei persoane.

În accidentul rutier sunt 4 persoane implicate, 2 bărbați și două femei dintre care una însărcinată, aceasta va fi transportată la spital, fiind conștientă. Aceasta a suferit o fractură de femur.

Cele două persoane aflate în stop cardio respirator au fost inițiate manevrele de resuscitate însă nefericire, aceștia au fost declarați decedați.

În accidentul rutier au fost implicate un taxi din județul Sibiu și un autoturism înmatriculat în județul Alba.

Conform surselor Sibiu Independent, principalele cauze ale evenimentului rutier sunt viteza neadaptată la condițiile de drum și depășirea neregulamentară.

Traficul în zonă este îngreunat.

img
img
img
img
WhatsApp Image    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at

Sursă foto: Info Trafic Județul Sibiu

SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip C la un accident rutier produs la ieșire din Săcel spre Cristian.
Din primele informații sunt 4 victime, una decedată, două inconștiente pentru care s-au început manevrele de resuscitare. A patra victima,o gravidă în 30 de săptămâni a fost transportată de către un echipaj ISU la UPU cu fractură de femur. Echipajul C SAJ resuscitează un pacient de aproximativ 50 cu multiple traume prin accident rutier. Intervenția este în dinamică.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș