14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

MEDIAŞ: O femeie de 50 de ani a fost găsită inconștientă în propria casă. Din păcate, a decedat

Știri din Județ

Detașamentul de Pompieri Mediaș din cadrul ISUJ Sibiu a intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție, împreună cu un echipaj SAJ, în municipiul Mediaș, strada 1 Decembrie.

Din primele informații, o persoană încuiată într-un apartament nu răspundea vecinilor de mai mult timp. Pompierii au pătruns în locuință pe geamul aflat deschis, cu ajutorul scării culisabile. În interiorul locuinței a fost identificată o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stare de inconștiență. Din păcate, echipajul SAJ aflat la fața locului a constatat decesul persoanei.

„SAJ SIBIU a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B într-un apartament in oras unde impreuna cu echipaje ISU a intrat in casa pe geam .Femeia de 51 ani,chiriașa in acel apartament nub raspundea la telefon de 24 hr.
Proprietara a sunat la 112.
Echipajul SAJ a gasit-o decedata .Se apreciaza ca decesul a survenit cu multe ore inainte de sosirea echipajelor. A fost declarată decedata. ” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri