5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Ministrul Sănătăţii la muncă în judeţul Sibiu alături de consiliera judeţeană USR Plus, Ruxandra Cibu Deaconu

Știri din Județ

Consiliera judeţeană Ruxandra Cibu Deaconu a însoţit-o astăzi pe Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă la prima vizită de lucru din judeţul Sibiu. Cele două au început ziua în comuna Porumbacu de Jos unde ministrul Sănătăţii a participat efectiv la efectuarea de vaccinării ţăranilor alături de medicii de familie din localitate.

După aceea vizita a continuat la Sibiu cu o întâlnire cu directorul DSP Sibiu, colonelul Daniel Chelcea şi medici de familie din zonă. Colonelul Chelcea a anunţat că în judeţ deja au fost demarate caravane mobile în mediul rural, pe lângă vaccinările la cabinetele medicilor de familie. „Campania de vaccinare din judeţul Sibiu este una din cele mai eficiente la nivel naţional” a remarcat ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă. Ea a nunţat că „medicii de familie vor beneficia de finanţare din PNRR(..) pentru asigurarea cabinetelor, în special cele din mediul rural, cu dotări pentru realizarea unor servicii de bază pentru pacient”.

VIDEO: Declaraţii de presă Ruxandra Cibu Deaconu, consilier judeţean USR Plus, colonelul Daniel Chelcea, directorul DSP Sibiu şi Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare