GLS Night Cross Challenge – pasionații de alergare vor lua startul ineditului cros nocturn


GLS Night Cross Challenge, crosul nocturn desfășurat anual în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, revine anul acesta cu cea de-a 7-a ediție.

Suntem tare bucuroși să ducem mai departe tradiția crosului de noapte de la Sibiu și suntem recunoscători autorităților locale pentru sprijinul oferit an de an, precum și noului nostru partener principal, GLS România, cu ajutorul căruia punem Sibiul în mișcare. Preconizăm o ediție plină de surprize frumoase și multă energie pozitivă. “ – Daniel Troancă, directorul tehnic al competiției.

Publicitate


Vineri, 20 august, pasionații de alergare mari și mici vor lua startul ineditului cros nocturn. Participanții, înscriși la categoriile Hobby și Avansați, vor avea de parcurs una, respectiv două ture a câte 4,5 km în interiorul Muzeului, traseul fiind complet asfaltat și marcat la fiecare kilometru. Nu va lipsi atmosfera de sărbătoare animată de muzică bună și jocuri de lumini.

PublicitateAnul acesta, Cursele copiilor au fost reluate, așadar cei mici sunt așteptați să ia startul începând cu ora 20.00 la următoarele categorii de concurs:

1. 500 m, categoria 5-7 ani feminin şi masculin
2. 1000 m, categoria 8-10 ani, feminin și masculin
3. 1300 m, categoria 11-13 ani, feminin și masculin

Cursele de adulți vor începe de la ora 21.00 după cum urmează:

Avansați cursa 9 km – ora 21:00
Hobby cursa 4.5 km – ora 22:15

Cei care doresc să intre în competiție, mai au la dispoziție până pe 15 august ora 24.00 să se înscrie online pe site-ul evenimentului: www.acceptaprovocarea.com.

Toți concurenții care termină cursa vor primi medalii de finisher. Se vor acorda ocupanților locurilor I, II și III la cele 22 categorii masculin și feminin, câte o cupă personalizată, diplome și premii-surpriză. Mai mult, primele cinci locuri ale categoriei Avansați – open, masculin și feminin, la cursa de 9 km, vor fi recompensate cu premii în bani.

Evenimentul este organizat de Asociația CAB Sport, cu sprijinul Muzeului ASTRA și Decathlon, având ca partener principal GLS România. Acțiunea este cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu și se află înscris pe Agendele Sportive ale Municipiului și ale Județului Sibiu 2021.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *