Școala „I.L Caragiale” aduce împreună pe cei ce au pășit pe porțile școlii: din 1961 și până în prezent

Publicitate

La ultimul eveniment din cadrul proiectului „Aniversare 60 – Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale”, organizatorii și-au propus să adune un număr semnificativ de participanți (absolvenți, profesori și nu numai). În această împrejurare, elevii vor avea prilejul de-a a sta față în față cu posibili mentori. Evenimentul se va desfășura în cadrul Complexului Național Muzeal ASTRA – Sibiu, la data de 2 septembrie 2021.

Publicitate

Intrarea la eveniment va fi gratuită pentru absolvenți , cadre didactice, foști și actuali elevi, părinți.


INSCRIERI pentru participarea la activitatea Eveniment interactiv „Aniversare 60 – Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale ” , AICI!

Anul acesta se împlinesc 60 de ani de la înființarea Școalii Gimnazială „Ion Luca Caragiale” din Sibiu. Cu această ocazie, a luat naștere proiectului „Aniversare 60 – Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale” În cei 60 de ani de la înfințare, au absolvit 3.275 de elevi, dintre care 861 de absolvenți ai secției germane materne și 2414 absolvenți ai secției române.

Activitățile acestei zile de 2 septembrie 2021:

-momente artistice oferite de ansamblul Junii Sibiului și de absolvenți ai școlii

-expoziție de fotografie veche și de desene ale elevilor din cadrul Concursului „My ideal School”

-lansarea a doua volume (Fragmente din istoria Școlii nr.16, Sibiu si Secvente de istorie orala scolara- Școala nr.16.Sibiu)

– moment de divertisment realizat de secția germană.


You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *