spot_img
22.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

Două accidente produse ieri în municipiul Sibiu. Ambii șoferi erau băuți

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Publicitate

La data de 16.08.2021, în jurul orei 05:07, pe str. Henri Coandă din municipiul Sibiu, pe sensul de mers str. Macaralei spre str. Oțelarilor, în dreptul unei stații de alimentare cu combustibil s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
Polițiștii Biroului Rutier care s-au deplasat la fața locului, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea mașina pe segmentul de drum anterior menționat, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat în benzinărie, autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Sibiu. În urma accidentului, acesta din urmă a fost rănit.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul șoferului care a părăsit partea carosabilă valoarea indicată a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 16 august, în jurul orei 03:10, în intersecția str. N. Olahus – O. Goga, o conducătoare auto a pierdut controlul mașinii și a intrat în gardul provizoriu care delimitează Stadionul Municipal Sibiu. Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că șoferița, o sibiancă în vârstă de 33 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea indicată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 16 august, polițiștii Postului de Poliție Laslea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat în vârstă de 22 de ani, localnic.
Tânărul a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu caută persoana care în cursul nopții de 17 august, a fost implicată într-un accident rutier și a părăsit imediat locul acestuia.
În fapt, la data de 17 august, în jurul orei 00:50, șoferul unui autoturism condus pe str. 9 Mai din direcția str. Regele Ferdinand spre str. Constituției, în această intersecție pătrunde fără a acorda prioritate unui autoturism care circula pe str. Constituției, intră în coliziune cu acesta și părăsește imediat locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției rutiere. Un pasager din mașina condusă pe str. Constituției, în vârstă de 59 de ani, din Ocna Sibiului, a fost ușor rănit.
La scurt timp, polițiștii rutieri au identificat autoturismul implicat în accident urmând a fi identificată și persoana care l-a condus în momentul producerii evenimentului rutier.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri