18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

USR PLUS: Întâlnire în cadrul Prefecturii Sibiu (CP)

Știri din Județ

Președintele Senatului, Anca Dragu, Șeful cancelariei Primului ministru, Sergiu Hossu și senatorul USRPLUS Claudiu Mureșan, s-au întâlnit cu subprefecții județului Sibiu, Sanda-Ligia Muntean și Laurențiu Theodoru, potrivit unui anunț făcut de reprezentații USR PLUS.

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte privind digitalizarea instituției și arhivarea electronică, precum și măsurile necesare pentru creșterea gradului de vaccinare împotriva Covid 19. A fost subliniată necesitatea îmbunătățirii cadrului legislativ, astfel încât Prefectura să ducă la îndeplinire cu succes politicile promovate de Guvern.


În același timp, primarul Sibiului Astrid Fodor s-a întâlnit cu europarlamentarul Dacian Cioloș, cu ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian Teleman, cu deputatul USRPLUS Oana Țoiu, cu președinta USRPLUS, Ruxandra Cibu-Deaconu și cu consilierul local Raul Apostoiu.

Întâlnirea a avut ca subiect principal accesarea fondurilor disponibile prin PNRR, necesare dezvoltării infrastructurii informatice la nivelul municipiului Sibiu. În cadrul dezbaterilor a fost atinsă și problema serviciilor de salubritate, fiind necesare fonduri pentru dezvoltarea capacității de colectare și digitalizarea acestora.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri