spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Întâlnire în cadrul Primăriei Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Joi, 19 august, primarul Astrid Fodor a primit vizita unei delegații alcătuite din Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării – domnul Ciprian Teleman, copreședintele USR PLUS și europarlamentarul – domnul Dacian Cioloș, președintele Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților – doamna Oana Țoiu, președintele filialei județene Sibiu a USR PLUS – doamna Ruxandra Cibu-Deaconu și consilierul local USR PLUS Raul Apostoiu.

Temele abordate în discuții au vizat în principal pilonii Planului Național pentru Redresare și Reziliență și proiectele pentru care se dorește accesarea de fonduri europene. S-a pus accent pe componenta digitală a acestor proiecte, context în care au fost prezentate beneficiile cloud-ului guvernamental, un proiect pe care România intenționează să acceseze fonduri europene prin PNRR. Acest cloud va fi destinat serviciilor electronice oferite de toate instituțiile publice din România și va aduce beneficii atât în ceea ce privește siguranța datelor stocate, cât și optimizarea funcționării tuturor serviciilor publice electronice.

Primarul Astrid Fodor a trecut în revistă principalele servicii și instrumente electronice pe care Primăria Sibiu le-a pus la dispoziția cetățenilor sau pe care le utilizează pentru a eficientiza serviciile oferite. De asemenea, a prezentat proiectele pentru care municipiul Sibiu dorește sa obțină finanțare europeană, mai ales proiectele pentru continuarea digitalizării serviciilor publice oferite de Primăria Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda