spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Două incendii stinse de pompierii ISU SIBIU. Unul la Cimitirul Municipal, celălalt la Rusciori

Știri din Județ

Publicitate

În județul Sibiu au izbucnit în cursul zilei de astăzi, două incendii ce s-au lăsat cu pagube însemnate. Unul a fost localizat în incinta Cimitirului Municipal iar celălalt la o stație de sorate a resturilor menajere din Rusciori.


Primul incendiu s-a produs la o stație de sortare resturi menajere aparținând unui operator economic de profil situat in zona câmp din apropierea localității Rusciori. Intervenția promptă a pompierilor militari a condus la limitarea incendiului fără ca acesta să se propage la celelalte hale. La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Timp de mai multe ore, s-a intervenit pentru lichidarea incendiului care se manifesta mocnit cu degajare de fum dens. Au ars cca 10 tone de materiale plastice și resturi menajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost generată de autoaprindere.



Alt incendiu s-a manifestat în municipiul Sibiu, în cadrul Cimitirului Municipal, unde mai multe coroane au luat foc din cauza unei lumânări lăsate nesupravegheate.

Incendiu Rusciori
Incendiu Rusciori
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor